Aanpak

1. Persoonlijke service

Als klant bent u bij Vancia Car Lease geen nummer. Wij kiezen voor een permanent partnership met onze klanten en garanderen u een persoonlijke aanpak. Niet alleen vóór er een overeenkomst is, maar tot het einde van uw contract. In al die tijd heeft u bij ons één contactpersoon.

2. 25 jaar ervaring

Vancia Car Lease is een middelgrote onderneming die de voorbije jaren een gestage groei kende. Kiezen voor ons is kiezen voor stabiliteit en zekerheid. Commercieel directeur Guy Hannosette staat al sinds de start van Vancia Car Lease aan het roer. Hij deelt zijn jarenlange ervaring met zijn medewerkers. Daardoor hebben we alle expertise in huis om u een onberispelijke service te bieden.

3. Correcte prijszetting

Vancia Car Lease verkoopt de eindecontractwagens in eigen beheer. Daardoor ligt de restwaarde van onze wagens vrij hoog. Op die manier kunnen we u niet alleen de beste service bieden, maar ook een correcte & lage prijszetting garanderen.

4. Aanloopwagen

Wacht u op de levering van uw wagen? Wij zorgen voor u voor een aanloopwagen tegen een zéér voordelig tarief. We kunnen die zelfs persoonlijk bij u afleveren. Zo maken wij het verschil.

5. Verzekering

Bij Vancia Car Lease werken we met een vaste maatschappij die in staat voor de omniumverzekering. Daar profiteert u als klant van mee want op de verzekeringspremies betaalt u immers geen btw.

6. Snelle levering

Onze service onderscheidt zich door kwaliteit en flexibiliteit. De periode tussen de bestelling en de levering van uw wagen houden we zo kort mogelijk. Om problemen uit te sluiten is bij de aflevering van uw voertuig altijd iemand van Vancia Car Lease aanwezig.

7. Vancia Car Lease France

Dankzij ons filiaal in Rijsel garanderen we niet alleen in België maar ook in Frankrijk een kwalitatieve dienstverlening. Of het nu om uw Belgisch of uw Frans wagenpark gaat, u kunt bij ons steeds bij dezelfde contactpersoon terecht. Een unieke troef!